Ο αντιρυτιδικός ορός απομακρύνει αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης του δέρματος γύρω από τα μάτια. Ο συνδυασμός ρετινόλης, βακουτσιόλης και βιταμίνης Ε μειώνει τις ρυτίδες και την ορατότητα των γραμμών έκφρασης, βελτιώνει την σφριγηλή όψη της επιδερμίδας. Επιπλέον, συσφίγγει και δυναμώνει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια. Ο ορός εμπλουτισμένος με τρεαλόζη διατηρεί το κατάλληλο επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας, βελτιώνει την ελαστικότητά της και λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες. Το φυτο-σύμπλεγμα BIOPHYTEX™ καταπραΰνει την επιδερμίδα. 

Το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια είναι η περιοχή όπου παρατηρούνται συχνότερα οι πρώτες ρυτίδες. Είναι μετά από αυτήν που η ηλικία είναι πιο ορατή. Ο ορός ματιών, χάρη στην περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά, φυσικά βούτυρα και έλαια, δημιουργεί μια προστατευτική κομπρέσα, αποκαθιστώντας την ενυδάτωση και τη νεανική εμφάνιση. Με βάση τη ρετινόλη και τη βακουτσιόλη, γεμίζει τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και αποτρέπει το σχηματισμό τους.

Η ρετινόλη είναι το μυστικό όπλο στην αντιγηραντική φροντίδα. Έχει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες, λειαίνει και τονώνει το δέρμα και μειώνει την ορατότητα των δυσχρωμιών. Υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και επίσης αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό των ενζύμων που είναι υπεύθυνα για τη μείωσή τους. Η βακουτσιόλη θεωρείται βοτανική εκδοχή της ρετινόλης. Περιέχει την αναζωογονητική της δύναμη, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά απαλή για το δέρμα, χωρίς να προκαλεί ερυθρότητα και ερεθισμούς. Βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση του δέρματος, χάρη στην οποία ενισχύει το αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Επηρεάζει την αναδόμηση του επιδερμικού φραγμού, μειώνει ορατά τις δερματικές αλλαγές που προκαλεί ο χρόνος και εξομαλύνει το χρώμα και φωτίζει τις δυσχρωμίες.

Το φυτικό σύμπλεγμα BIOPHYTEX™ που περιέχεται μειώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, καταπραΰνοντας το δέρμα και τις κοκκινίλες. Επιπλέον, εξαλείφει τα "πόδια της χήνας" και μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Ο ορός χάρη στο συστατικό OptimHyal™ αυξάνει επιπλέον τη σύνθεση της ελαστίνης. Αποκαθιστά το βέλτιστο επίπεδο υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, καθιστώντας το λείο, ενυδατωμένο και ελαστικό. Το Dermaxyl™ προλαμβάνει τη γήρανση και αναδομεί τον δερματικό φραγμό. Μαζί με την τρεαλόζη, ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, ενισχύοντας την αντιρυτιδική δράση. Η τρεαλόζη συμβάλλει στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Επιπλέον, σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, αποτρέποντας έτσι τη γήρανση του δέρματος.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα το βράδυ και στη συνέχεια κάντε απαλό μασάζ σε καθαρό δέρμα γύρω από τα μάτια. Να μη χρησιμοποιείται με άλλα παρασκευάσματα που περιέχουν ρετινόλη και οξέα AHA, BHA και PHA. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι απαραίτητη η χρήση κρέμες ημέρας με φίλτρο SPF 50. Να μη χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Συσκευασία:
Το προϊόν χρησιμοποιεί συσκευασία AIRLESS, η οποία έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να περιορίζει την πρόσβαση του αέρα και να προστατεύει τα ευαίσθητα στο φως συστατικά. Η λύση αυτή προστατεύει από την οξείδωση των συστατικών και επιτρέπει τη διατήρηση της μικροβιολογικής καθαρότητας. Χάρη σε αυτό, το καλλυντικό διατηρεί τις ιδιότητές του καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης του, χωρίς την ανάγκη αύξησης της ποσότητας των συντηρητικών. Η μέθοδος εφαρμογής πραγματοποιείται μέσω αντλίας και εμβόλου, έτσι ώστε το προϊόν στο εσωτερικό του να μην έρχεται σε άμεση επαφή με βακτήρια στα ανθρώπινα χέρια. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το καλλυντικό σχεδόν στο 100%, χωρίς να το εκθέτετε σε εξωτερική μόλυνση.


Χρώμα:
Το προϊόν έχει χρώμα λευκό έως ανοιχτό κίτρινο. Μπορεί να σκουρύνει με την πάροδο του χρόνου.